Samen Agroforestry Gelderland

Agroforestry is grensoverschijdend, waardoor wij ook actief bijdragen aan het versterken van het netwerk in Gelderland. Middels ons netwerk kunnen wij jullie begeleiden en expertise delen. Het netwerk voor Agroforestry Gelderland helpt boeren en betrokkenen samen agroforestry te kunnen realiseren. Waarom samen? Omdat je op deze manier omgeven bent door een team van experts die jou op een kosten efficiënte manier helpen tot aan realisatie. Doe je alles samen? Zeker niet, het blijft persoonlijk advies, maar door de grote van de groep behaal je meer waarde, leer je van elkaar en is het verdienmodel beter. Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.

Agroforestry Gelderland

Deze boeren zijn al gestart in Utrecht

Boer Jacob uit de Bilt 

Boer Dennis uit Stoutenburg  

Familie Overgoor in Stoutenburg 

Neem contact op, we helpen u graag op weg. 

Neem contact op voor vragen, over aanvragen, advies, onderzoek of media aandacht. BoerenBos helpt u graag op weg, of brengt je in connectie met de desbetreffende, zodat we samen de omschakeling naar duurzame landbouw kunnen maken. Benieuwd naar het verhaal achter BoerenBos? Zie hier ons verhaal. Of wil je meer weten hoe we dit doen? Zie dan hier onze service. Momenteel zijn we bezig met een project genaamd “Agroforestry Utrecht”, wil je meedoen, vul dan het bovenstaande formulier in. Wil je meer leren over Agroforestry? Zie hier een uitgebreide pagina van de WUR. 

Schrijf je in om op de hoogte te blijven

Meld je aan om op de hoogte te blijven omtrent duurzame landbouw bij jou in de buurt. Hierbij zal BoerenBos je benaderen wanneer er een collectief gestart wordt waarvoor jij je kan aanmelden. Ook delen we onze succesverhalen wat inspiratie kan zijn voor jouw organisatie.

9 + 5 =