Start bedrijfsplan agroforestry

04/06/2024

Bedrijfsplan agroforestry Utrecht: 20 beplantingsplannen met kosten en baten 

Het Agroforestry Netwerk Utrecht biedt nu de unieke kans om 20 nieuwe bedrijfsplannen voor agroforestry te verzorgen. Dankzij de recente financiering van de Provincie Utrecht kunnen boeren in de regio gebruik maken van deze dienst en hun bedrijf verduurzamen met behulp van agroforestry.

Ontvang een op maat gemaakt bedrijfsplan agroforestry dankzij nieuwe financiering van de Provincie Utrecht. 

Boeren die geïnteresseerd zijn in agroforestry kunnen een intakegesprek aanvragen met Bram, de coördinator van het Agroforestry Netwerk Utrecht. Tijdens dit gesprek zal Bram de specifieke wensen en behoeften van de boer in kaart brengen. Vervolgens zal hij, uit een pool van ervaren adviseurs, de beste match maken om een op maat gemaakt bedrijfsplan te ontwikkelen.

Wil je gebruik maken van deze kans om een bedrijfsplan voor agroforestry te ontvangen? Neem contact op met Bram, onze coördinator, voor een intakegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en hij denkt graag mee wat en wie bij jou past.

Kom in contact of bezoek een van onze excursies of bijeenkomsten

Benieuwd naar agroforestry in de praktijk? Benader ons of bezoek een van onze excursies of bijeenkomsten. Bekijk de agenda op onze website en meld je aan voor een van onze evenementen. Hier kun je meer leren over agroforestry, ervaringen delen met andere boeren en direct in contact komen met experts.

 

Resultaat Agroforestry in Stoutenburg (Leusden). Mooi resultaat van bedrijfsplan agroforestry
Resultaat Agroforestry in Stoutenburg (Leusden). Mooi resultaat van bedrijfsplan agroforestry
Kom in contact voor Agroforestry in Utrecht. Zie hier het proces van aanplant na bedrijfsplan agroforestry

Schrijf je in voor updates over Agroforestry van Boerenbos

Interesse in agroforestry en hoe het toegepast wordt in Nederland? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. We delen regelmatig inzichten, nieuwtjes en praktische tips. Blijf op de hoogte van wat er speelt binnen duurzame landbouwpraktijken.

Agroforestry

BoerenBos: dé kartrekker en coördinator voor agroforestry in Utrecht. Verenig landbouw met natuur voor een bloeiend, duurzaam landschap. 

Updates

Jaarprogramma Agroforestry

Nieuwe bedrijfsplannen agroforestry

Startbijeenkomst Agroforestry Utrecht

Afronding pilotproject Utrecht

Eerste aanplant agroforesrty pilot

BoerenBos

info@boeren-bos.nl

+31 0 6 28345010

Natriumweg 2b,

3812 PV, Amersfoort

© 2024 Boerenbos adviesbureau. Alle rechten voorbehouden.