Samen Agroforestry

Wil je ook meer weten over agroforestry? Agroforestry is grensoverschrijdend, waardoor wij actief bijdragen aan het versterken van het netwerk in Utrecht en Gelderland. De verbindende rol is essentieel om de ervaring van experts op een kostenefficiënte manier te delen. Met onze aansluiting met de provincies, LTO-noord, LaMi en AgroLoket bieden we een verlenging van deze organisaties gefocust op het helpen en realiseren van agroforestry. Geen concurrentie maar samenwerking, dat is onze verbindende rol dat houvast biedt voor boeren in de kennisdeling tot aan realisatie. Door onze focus in deze twee provincies hebben we ook aansluiting met de Food Valley. 

De groep versterkt elkaar, maar het blijft persoonlijk advies. Door de grote van de groep behaal je meer waarde, leer je van elkaar en is het verdienmodel beter. Ook interesse in agroforestry van kennis tot aan realisatie? Meld je hieronder aan voor het netwerk, door te klikken op de categorie dat bij jou past. 

Agroforestry Utrecht

Utrecht: kennisdelings programma ’transitie naar regeneratieve landbouw (POP3+)’

Agroforestry Gelderland

Neem contact op, we helpen u graag op weg. 

Neem contact op voor vragen, over aanvragen, advies, onderzoek of media aandacht. BoerenBos helpt u graag op weg, of brengt je in connectie met de desbetreffende, zodat we samen de omschakeling naar duurzame landbouw kunnen maken. Benieuwd naar het verhaal achter BoerenBos? Zie hier ons verhaal. Of wil je meer weten hoe we dit doen? Zie dan hier onze service. Momenteel zijn we bezig met een project genaamd “Agroforestry Utrecht”, wil je meedoen, vul dan het bovenstaande formulier in. Wil je meer leren over Agroforestry? Zie hier een uitgebreide pagina van de WUR. 

Schrijf je in om op de hoogte te blijven

Meld je aan om op de hoogte te blijven omtrent duurzame landbouw bij jou in de buurt. Hierbij zal BoerenBos je benaderen wanneer er een collectief gestart wordt waarvoor jij je kan aanmelden. Ook delen we onze succesverhalen wat inspiratie kan zijn voor jouw organisatie.

2 + 9 =