Agroforestry projecten Utrecht

Lees de ervaringen van deelnemende agrariërs van het pilotproject agroforestry, waarin 8 boeren de stap hebben gezet om agroforestry te integreren op hun bedrijf. Dit project is uitgevoerd door BoerenBos in opdracht van de Provincie Utrecht. De boeren werden gedurende deze periode begeleid bij de realisatie van agroforestry op hun bedrijf, waarbij we samen met diverse experts beplantingsplannen hebben gemaakt die aansloten bij de wensen van de boeren. Lees hieronder meer over de agroforestry projecten. 

Eyckenstein

Maartensdijk

Meer weten over agroforestry?

Agroforestry groeit snel en informatie is wijd verspreid. Agroforestry Netwerk Nederland biedt een uitgebreide kennisbank voor iedereen die meer wil leren. Voor persoonlijke vragen staan we klaar; neem contact op met coördinator Bram op 06-28345010, of stuur een mail. We helpen je graag verder!

Ben je als agrariër geïnspireerd door de projectpagina’s en nieuwsgierig wat agroforestry op jouw bedrijf kan betekenen? Je bent welkom voor een vrijblijvend intakegesprek met Bram, coördinator van Agroforestry Netwerk Utrecht. Tijdens dit gesprek zal Bram je specifieke wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens zal hij, uit een pool van ervaren adviseurs, de bestem atch maken om een op maat gemaakt bedrijfsplan te ontwikkelen. Bram denkt graag mee wat en wie bij jou past!

Schrijf je in voor updates over Agroforestry van BoerenBos

Interesse in agroforestry en hoe het toegepast wordt in Nederland? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. We delen regelmatig inzichten, nieuwtjes en praktische tips. 

Agroforestry

BoerenBos: dé kartrekker en coördinator voor agroforestry in Utrecht. Verenig landbouw met natuur voor een bloeiend, duurzaam landschap. 

Updates

Jaarprogramma Agroforestry

Nieuwe bedrijfsplannen agroforestry

Startbijeenkomst Agroforestry Utrecht

Afronding pilotproject Utrecht

Eerste aanplant agroforesrty pilot

BoerenBos

info@boeren-bos.nl

+31 0 6 28345010

Natriumweg 2b,

3812 PV, Amersfoort

© 2024 Boerenbos adviesbureau. Alle rechten voorbehouden.