Jaarprogramma agroforestry Utrecht

2024-2025

18/06/2024

Afbeelding van het Agroforestry Netwerk Utrecht jaarprogramma 2024-2025 met uitnodiging om deel te nemen aan activiteiten en excursies over duurzame landbouw.

Het jaarprogramma agroforestry Utrecht 2024/2025 van het Agroforestry Netwerk Utrecht is bekend!

Dit jaar hebben we een mooi en divers aanbod van activiteiten voor verschillende doelgroepen in petto. Van inspirerende lezingen en workshops tot excursies, sluit aan bij een activiteit van jouw interesse, verbreed je kennis en kom in contact met andere experts en geïnteresseerden!

Houd onze website goed in de gaten voor updates over de specifieke activiteiten. We zullen regelmatig nieuwe informatie en details toevoegen. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle updates direct in je inbox.

We kijken ernaar uit om er samen met jullie een fantastisch jaar van te maken! 

Aanmelden Jaarprogramma

Agroforestry Utrecht

Schrijf je in voor updates over Agroforestry van Boerenbos

Interesse in agroforestry en hoe het toegepast wordt in Nederland? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. We delen regelmatig inzichten, nieuwtjes en praktische tips. Blijf op de hoogte van wat er speelt binnen duurzame landbouwpraktijken.

Agroforestry

BoerenBos: dé kartrekker en coördinator voor agroforestry in Utrecht. Verenig landbouw met natuur voor een bloeiend, duurzaam landschap. 

Updates

Jaarprogramma Agroforestry

Nieuwe bedrijfsplannen agroforestry

Startbijeenkomst Agroforestry Utrecht

Afronding pilotproject Utrecht

Eerste aanplant agroforesrty pilot

BoerenBos

info@boeren-bos.nl

+31 0 6 28345010

Natriumweg 2b,

3812 PV, Amersfoort

© 2024 Boerenbos adviesbureau. Alle rechten voorbehouden.